Bodrum'da 6 FETÖ üyesi tutuklandı

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, 4 ilde düzenlenen operasyonda, yurt dışına çıkma hazırlığı yaparken yakalanan 8 FETÖ/PDY şüphelisinden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bodrum'da 6 FETÖ üyesi tutuklandı
07 Aralık 2016 Çarşamba 22:20

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Bürosu'nun yürüttüğü soruşturma kapsamında; Aydın, Antalya, İstanbul ve Manisa'da yapılan operasyonda, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın İstanköy Adası'na kaçma hazırlığındayken yakalanarak gözaltına alınan 8 FETÖ/PDY şüphelisinden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Önceki gün adliyeye sevk edilen 8 kişiden A.S., H.A. ile M.A. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bugün ise Ş.İ., Ü.Ü.K. ile İ.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. A.E. ve A.S.S. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.