Bir sen eksiktin Trump! Zaten her şey yolunda ya sen de gel!

Trump Türk ekonomisini bitiririm dedi, peki doların durumu ne olacak?

Bir sen eksiktin Trump! Zaten her şey yolunda ya sen de gel!
07 Ekim 2019 Pazartesi 21:49

Bir sen eksiktin Trump! Zaten her şey yolunda ya sen de gel!

Amerika'nın bugün Suriye'den çekileceğini duyurması tüm dünya da manşetten verildi..Yıllardır Suriye'de Deaş'la sözde mücadele için bulunduğunu söyleyen ABD,Türkiye'nin yapacağı operasyonlar üzerine, Suriye'den tamamen çekileceğini bugün duyurdu.

"ABD'nin sonu gelmez savaşlardan çekilme vakti geldi" açıklaması ile birlikte,Amerikanın ilgili bölgeden askerlerini çekmesini bekleniyor.

NE ERDOĞAN, NE KILIÇDAROĞLU NE BAHÇELİ NE DE KARAMOLLAOĞLU

Sanayimiz ne durumda? Gelişmekte olan teknoloji ne durumda? Bilimsel çalışmalar ne durumda? Hayvancılık ve tarım ne durumda? Bu adam bizi nasıl böyle tehdit edebiliyor..?Zira tehditi de bazen işe yarıyor çünkü her tehdit ettiğinde dolar %3,5 değer kazanıyor..Türk insanı hala birbiri ile mi çatışacak..Sen Tayyipcisin, sen Atatürkçü'sün, ben Türküm, sen Kürtsün..Allah aşkına bırakın bunları en azından ülkemizin bu zor zamanlarında bari..Kişiler gelip geçici..Kalıcı olan kurumlardır,vatanlardır,millettir!

Hiçbir liderin konumu,durumu umurumda bile değil.Kimisi hükümettir, kimisi de muhalefet..Bence hepsi kendine çeki düzen vermelidir..Herkes Yüce Türk Milleti için, Vatanımız için çalışmalıdır..Kendi siyasi rantlarının peşine düşmemelidir.

ÇEKİLDİK DEDİ ANCAK TEHDİT EDEREK

ABD başkanı Trump, Suriye'den askerlerini her ne kadar çekeceğiz dedi ise de , tehditlerini de yine sıraladı..Yani ben buradan çekileceğim ancak askeri olarak demeye getirdi..Yine tüm dengeler ve yönetim bende..Kısaca Suriye'yi sadece ben yönetirim dedi!

Amerikan Başkan,Suriye'de yaprak kıpırdasa bunun intikamını ekonomik silah bile olsa kullanırım diyor yani..Türkiye ile alakalı en büyük silahı bu zaten ekonomi!

Çok değil kısa bir süre önce Suriye'de ortak operasyon kararına onay veren ABD, şimdi aniden Suriye'den çekilme kararı alıyor.Benim görüşüm bu işin içerisinde 40 tane oyun olduğu yönünde..!

EN SON NE OLMUŞTU?

Türkiye Fırat'ın doğusundaki terör örgütlerine karşı operasyonlar yapacaktı.Ayrıca Suriyeli mültecilerin evlerine dönmeleri için güvenli bölgeler oluşturacaktı.ABD ve başkanı bu duruma ilk tepkilerini son derece olumlu vermişti.Bizim açımızdan her şey iyi gidiyordu.Ancak bugün Trump'un yaptığı açıklamalar durumun hiç de böyle olmadığını bize birkez daha kanıtlamış oldu.

TÜRKİYE'Yİ RESMEN TEHDİT EDİYOR

Hatırlarsanız geçen yıl dolar da ciddi artışların olduğu dönemde Trump, Türkiye'yi acımasız bir şekilde tehdit etti.Hem de şimdi olduğu gibi ekonomik olarak sizi bititirim tehditleri...Bugün yine aynısını yapıyor.Trump'un açıklaması gerçekten hayretle karşılanılacak nitelikte.Bir ülkeyi ekonomik olarak bitirmek...!

Trump siz Suriye'de benden izinsiz bir adım dahi atarsanız, ekonominizi mahvederim diyor, ve bunu diyen Amerikan başkanı!Gerçekten çok üzülüyorum, tamam dengeler,ekonomik stratejiler,her ülke birbirine muhtaç yeni dünya düzeninde ancak Trump'un bir açıklaması ile dolar %2,5 değerleniyorsa kendi öz eleştirimizi yapmamızın zamanıda gelmiştir.

TRUMP TWİTTER HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI DOLAR YÜKSELDİ

Trump'un yine tehdit dolu açıklaması ile birlikte dolar bir anda yükselişe geçti.Türk ekonomisini bitireceğim diye açıklama yapan bir ABD başkanı...Gerçekten bu şaka gibi ama o Trump..Benim sizlerin affına sığınarak küçük de büyük de paranız olsa yapmayın..Dolara yatırım yapmayın şu anda...Memleketi, üç kuruş para için satmayın.Trumpa lütfen prim yaptırmayın.Her ne olursa olsun, koskoca Türkiye'mizin ekonomisi, başka bir ülkenin başkanının ağzından çıkan üç beş kelimeye bağlı olamaz

NAZMİ YAKUT

www.kamusaati.com


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zoraki - 5 yıl önce
iddiali bir yazı teşekkürler, ancak bizim hiçbir etkimiz olmuyor
Avatar
keremy - 5 yıl önce
tüm siyasi beklentileri bir kenara bırakıp ülkece topyekün olmalıyız, dolardan üç kuruş rant sağlayacağım diye memleketinizden olmayınız.yazara katılıyorum
Avatar
ALİ DUMRUL - 5 yıl önce
Nazmicim güzel yazmşsında Erdoğanın haricinde diğerleri ne işe yarıyor..siyasetten başka bildikleri bir şey yok kardeşim