Binali Yıldırım: Osmanlı tokadını en sert şekilde atarız

Başbakan Binali Yıldırım, AKParti'nin Ankara 6. Olağan İl Kongresi'nde "Bu ülkenin birliğine, bağımsızlığına, kardeşliğine karşı kim olursa olsun, Osmanlı tokadını en sert şekilde atarız." dedi.

Binali Yıldırım: Osmanlı tokadını en sert şekilde atarız
18 Şubat 2018 Pazar 16:06

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Ankara 6. Olağan İl Kongresi'nde konuşma yaptı. 

Türkiye'nin en önemli konularından biri olan terör ile mücadele için Yıldırım, "Terör örgütleri ve onların uzantılarıyla mücadelemiz, bu bölgede yurt içinde, yurt dışında bu terör belası son buluncaya kadar devam edecek. Teröre destek veren kanlı ellerin hepsini teker teker kıracağız." dedi.

"Çeşitli temaslar için Avrupa'daydım." diyen Yıldırım, "Bana 'Osmanlı tokadı'nı sordular. Dediler ki, 'Cumhurbaşkanınız 'Osmanlı tokadı atacak, kime atıyor?' Dedim ki, 'İşte gidin, Fırat Kalkanı'na, gidin Afrin'e, Osmanlı tokadının nasıl atıldığını orada görürsünüz.' Bu ülkenin birliğine, bağımsızlığına, kardeşliğine karşı kim olursa olsun, Osmanlı tokadını en sert şekilde atarız." diyerek konuşmasını sürdürdü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.