Bekir Bozdağ: 38 bin kişi tahliye olacak

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Resmi Gazetede yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) için twitter adresinden açıklamada bulundu. Bozdağ açıklamasında 38 bin kişinin tahliye edildiğini bu tahliyelerinde 1 Temmuz 2016 öncesini kapsadığını belirtti.

Bekir Bozdağ: 38 bin kişi tahliye olacak
17 Ağustos 2016 Çarşamba 09:58

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Resmi Gazete'de yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) için twitter adresinden paylaşımda bulundu. Bozdağ, Resmi Gazete'de yayımlanan 671 S.Kanun Hükümde Kararnameyle Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'a eklenen geçici maddeyle ilgili twitter hesabından yaptığı açıklamada "Düzenleme, bir af değildir. Koşullu salıverilme tarihine kadar geçecek sürede ceza, dışarıda denetimli serbestlik olarak infaz edilecektir. Bu düzenlemenin sonucu ilk etapta kapalı ve açık ceza infaz kurumlarından yaklaşık 38 bin kişi tahliye olacaktır" diye yazdı.







Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.