Bayramda trafik yoğunluğu nasıl olacak? İşte çalışma yapılacak yollar

Bayram trafiği ülke genelinde erken başladı. Bayram tatili için yollara düşen sürücüleri neler bekliyor. Bayramda trafik naasıl olacak? Bolu Dağı tüneli açıldı mı? İstanbul bayram trafiği yol durumu ile ilgili detaylar haberimizde.

Bayramda trafik yoğunluğu nasıl olacak? İşte çalışma yapılacak yollar
01 Temmuz 2016 Cuma 15:38

Türkiye bu günden itibaren 9 günlük bayram tatiline girerken, milyonlarca sürücüde bayramı memleketlerinde geçirmek için yollara akın etmeye başladı. Peki bayramda trafik yoğunluğu nasıl olacak? İstanbul'u erkenden terketmek isteyen sürücüler için 9 günlük bayram tatili öncesi bugün mesai saati bitmeden yola çıkmak isteyen sürücüler, yoğun trafik sürprizi ile karşılaştı. 

İstanbul TEM otoyolu Kurtköy Mevkii'nde yoğun araç trafiği nedeniyle sürücüler isyan etti. Bayram tatili için İstanbul'dan İzmit tarafına seyahat eden binlerce araba uzun kuyruklara neden oldu. Sürücüler duruma isyan ederken, yoğunluğun bayram boyunca devam etmesi bekleniyor.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde ise gece saatlerinden itibaren trafik adeta kilitlendi. Köprüdeki yoğunluk sabah saatlerine kadar devam ederken, salı gününe kadar yoğunluğun devam etmesi bekleniyor. 

Bazı yerlerde Karayollarının yol yapım çalışması yapması bazı vatandaşları da çileden çıkardı. Bayram öncesi yol yapım çalışması yapılmasının plansızlık olduğunu ifade eden vatandaşlar duruma tepki gösterdi. 

İstanbul Yol Trafiği yoğunluğunu görmek için TIKLAYINIZ

Bolu Dağı Tüneli açıldı mı?

Uzun süredir yol yapım çalışması nedeniyle kapalı olan Bolu Dağı Tüneli açıldı. 40 gün süren bekleyiş sona erdi ve Bolu Dağı Tüneli Ankara yönü Bayram öncesinde trafiğe açılacak.

Ramazan Bayramına az bir süre kala birçok sürücü yollardaki durumu merak ediyor. Bayram için özellikle İstanbul'u terkeden sürücüler, yoğun araç trafiğine neden oldu. Bayram tatili boyunca çalışma yapılacak yolları aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak öğrenebilirsiniz. 

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Yapım Çalışması
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.