Başkan Erdoğan EYT'lilerle görüşülmesi talimatı verdi

EYT, Emeklilikte Yaşa Takılanlar, EYT lilerin sorunu çözülüyor, Hükümetten EYT liler için adım atıldı, Hükümet EYT lilerle görüşecek, Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT'lilerle görüşülmesi talimatı verdi,

Başkan Erdoğan EYT'lilerle görüşülmesi talimatı verdi
Admin
Admin
11 Eylül 2019 Çarşamba 21:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT'lilerle görüşülmesi talimatı verdi

Geçtiğimiz günlerde Kamusaati tarafından gündeme taşıdığımız EYT'lilerin sorunlarının çözüme kavuşması için talimat veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu konuda formül üretilmesi için bir akademisyeni görevlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT'lilerle görüşülmesi talimatı verdi

Emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili bugün çok sevindirici çok güzel bir gelişme yaşandı.

NTV yayınında açıklamalarda bulunan TOBB ETÜ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Kılıç, bu konuda herkes için kabul edilebilir bir formül üretilmesi için harekete geçildiğini duyurdu.

"EYT'LİLERİN DÜŞÜNCELERİNİ ALACAK"

Kılıç yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Son dönemde bir gelişme oldu. Cumhurbaşkanımız, Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Vedat Bilgin'i görevlendirdi. EYT'lilerin düşüncelerini alacak, SGK ile görüşecek. Geçenlerde kendisiyle konuştum. Bu konuda herkes tarafından kabul edilebilecek bir formül üreteceğiz, üzerinde çalışıyoruz.

Cumhurbaşkanımız özellikle bu konunun bir an önce açıklığa kavuşturulması için  talimatı var. Hükümetimiz Ak parti ve Mhp tarafından Somut bir adım atılmış oldu. Umarım karşılıklı görüşmelerle bu iş bir noktaya gelir, çözüme ulaşır. Çok sayıda insanımız Bu mağduriyetin giderilmesi gerekiyor."

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) tarafından www.kamusaati.com sayfamıza kendilerini savunur ve hükümetimizin görmesini sağladığımız için çok sayıda teşekkür mesajı alıyoruz. Sorun bir an önce karşılıklı mütabakat ile çözülmesini azu ediyor Öcelikle Başkanımız Erdoğan ile Ak parti, Mhp hükümet partilerimize konuyla ilgili çözüm arayışına girdikleri için teşekkür ediyoruz.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT'lilerle görüşülmesi talimatı verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT'lilerle görüşülmesi talimatı verdi


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.