Başkan Erdoğan, Belediye Başkanları ile Grup Kurdu

Başkan Erdoğan büyükşehir belediye başkanları ile ne konuştu, Başkan Erdoğan, belediye başkanları ile Whatsapp grubu kurdu, Cumhurbaşkanlığı ve büyükşehir belediye başkanlarının irtibatını sağlamak ve olaylara anında iş birliği ile müdahaleyi hızlandırmak için ortak bir Whatsapp grubu oluşturuldu, büyükşehir belediye başkanları beştepede, büyükşehir belediye başkanları başkan erdoğan ile toplantı yaptı, büyükşehir belediye başkanlarını erdoğan külliyede kabul etti Detaylar Haberimizde,

Başkan Erdoğan, Belediye Başkanları ile Grup Kurdu
Admin
Admin
11 Eylül 2019 Çarşamba 19:50

Başkan Erdoğan, belediye başkanları ile Whatsapp grubu kurdu

Cumhurbaşkanlığı ve büyükşehir belediye başkanlarının irtibatını sağlamak ve olaylara anında iş birliği ile müdahaleyi hızlandırmak için ortak bir Whatsapp grubu oluşturuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı külliyesi ev sahipliğindeki büyükşehir belediye başkanları toplantısından sora kameralar karşısına geçen belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile  toplantıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından düzenlenen zirveye dair detaylar paylaştı. Başkan Memduh Büyükkılıç, şu ifadeleri kullandı:

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve düğün

BELEDİYE BAŞKANLARI ÖNERİLERİNİ SIRALADI

"Cumhurbaşkanımız tüm belediye başkanlarına, bizlere önerilerde bulundu. Hakikaten önemli bilgiler paylaştı. Daha sonra belediye başkanlarımız görüşlerini açıkladılar ve sorunlarını dile getirdiler. Bakanlarımız da bu tespitlere cevap vermiş oldu. Sona doğru, Almanya başbakanı Merkel ile yapması gereken görüşme dolayısıyla Sn. Fuat Oktay toplantıyı yönetti.

İRTİBAT İÇİN WHATSAPP GRUBU

Burada hem yetkililerle görüşülmüş oldu. Hem de yerel yönetimlerle ilgili yapılacak çalışma ve dev projeler ile ilgili ortak çalışma kararı alındı. Ayrıca bir Whatsapp grubu oluşturmak suretiyle, kimseyi dışlamadan, gerektiği zaman rahatlıkla irtibat sağlanmak proje ve yaşanan çeşitli olaylara hep birlikte anında müdahale edilmek üzere grup kuruldu. Milletimizin arzu ettiği bu çalışmayı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yine ilklere imza atarak hayata geçirdi."

Erdoğan, belediye başkanları ile Whatsapp grubu kurdu

Erdoğan, belediye başkanları ile Whatsapp grubu kurdu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.