Başbalet"Bedenim soğuyacak"dedi

Fetö soruşturmasıyla ünlü başbaletin memuriyetine son verildi.

Başbalet"Bedenim soğuyacak"dedi
07 Eylül 2016 Çarşamba 21:51

İzmir Devlet Opera ve Başbaleti Yücel Emre Kaynarsu da kamuda 50 bini aşkın personelin atıldığı kanun hükmünde kararnameyle (KHK) memuriyetine son verilenler arasında yer alıyor.

Yücel Emre Kaynarsu, büyük bir yanlışlığın kurbanı olduğunu, bir an önce bu yanlıştan dönülmesini beklediğini söyledi. Kaynarsu, mesleğine geri dönebilmek için yasal yollara başvurduğunu ifade ederek şöyle konuştu.


"Ben sanatçıyım. Başbalet olarak ülkemi defalarca temsil ettim. Benim herhangi bir terör örgütüyle bağım olması mümkün değil. Küçük yaşlardan itibaren hayatımı bu sanata adadım. Benim için bu yanlıştan en kısa sürede dönülmesinin bir önemi daha var. Meslekten uzak kaldığım her gün bedenim soğuyacak. Sahneden uzak kaldığım her gün beni geri götürecek” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.