Başbakan'dan Kurban Bayramı açıklaması: Kesin karar...

Kurban Bayramı tatili 9 gün mü olacak sorusunun cevabı çok merak ediliyor. Tatilin uzatılıp uzatılmayacağına yönelik Başbakan Binali Yıldırım açıklama yaptı.

Başbakan'dan Kurban Bayramı açıklaması: Kesin karar...
11 Ağustos 2017 Cuma 14:31

Kurban Bayramı için beklenen açıklama Başbakan Binali Yıldırım'dan geldi. Yıldırım, kurban bayramı tatilinin uzatılıp uzatılmayacağı konusunun salı günü Bakanlar Kurulu'nda görüşüleceğini söyledi.

Cuma namazının ardından sorulara cevap veren Başbakan Yıldırım, turizmcilerin kurban bayramı tatilinin 10 güne uzatılması yönündeki beklentilerine ilişkin, "Her iki yönde de talepler var. Çalışalım diyen de var, tatile çıkalım diyende. Kesin kararı salı günü Bakanalar Kurulu toplantısı ile vereceğiz" dedi.

Yıldırım, "Benim şahsi fikrim olmaz. Ülke şahsi fikirlerle yönetilmez. Bakanlar Kurulu'nda tartışılır, ne çıkarsa o" diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.