Başbakan Binali Yıldırım öğretmen ve polis adaylarına müjdeyi verdi

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Binali Yıldırım, terörist Gülen'in iadesi ile ilgili açıklama yaparken, öğretmen ve polis adaylarına da müjdeyi verdi. İşte Binali Yıldırım'ın grup toplantısı konuşması haberimizde.

Başbakan Binali Yıldırım öğretmen ve polis adaylarına müjdeyi verdi
09 Ağustos 2016 Salı 12:19

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Grup Toplasında önemli açıklamalarda bulundu. Binali Yıldırım ilk olarak, İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi Şehitler Mitingi ile ilgili konuştu. Yıldırım, "Çanakkale ruhu, İstiklal ruhu oradaydı. Mustafa Kemal de, Fatih Sultan da oradaydı. Cumhur oradaydı, cumhurun reisi başkomutan da oradaydı. Biz hepimiz oradaydık. CHP, MHP, genel başkanları, parti mensupları oradaydı. Orada hepimiz İstanbul kadar muhteşemdik. Hep birlikte dünyaya mesaj verdik. O mesaj 'Devletimiz, milletimize aittir'. dedi.

Türkiye'ninn toplumsal mutabakata vardığını sözlerine ekleyen Binali Yıldırım,  "25 gündür meydanlardaki çığlığınızı duymayanlar, dün birliğimizi gördüler. Eli kanlı darbecileri görmezden gelenler Türkiye'nin sesini duydular. Bedduacı terörist başı da, azmettiricileri de Türk milletinin ihtişamını gördüler. Türkiye'yi dize getirmek isteyenler millet nasılmış gördüler. Terörist başı için delil delil diyenler Türkiye'nin talebini gördü." şeklinde konuştu.

Terörist Gülen Türkiye'ye gelecek hesap verecek
 
Başbakan Binali Yıldırım O teröristbaşı Türkiye'ye gelecek hesap verecek. Türkiye'yi bombalatan Türkiye'nin silahını Türkiye'ye doğrutan o teröristbaşı hesap verecek. O eli kanlı katilden hesap sorulacak.
 
Öğretmen ve Polis adaylarına müjdeyi verdi


Başbakan Binali Yıldırım, Öğretmen ve polis adaylarına müjdeli haberi verdi. Yıldırım MEB'in 15 bin sözleşmeli öğretmen alacağını ve 10 bin polis memuru alınacağını belirtelerek vatana millete hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.