Başbakan Binali Yıldırım gazetecilerin sorularını yanıtlıyor

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Yıldırım: ''MİT Müsteşarı ile ilgili tasarrufu artık Cumhurbaşkanı yapacak, bu Başbakan'a güvensizlik değildir'' dedi.

Başbakan Binali Yıldırım gazetecilerin sorularını yanıtlıyor
25 Ağustos 2017 Cuma 14:03

Yeni KHK'ların ardından Cuma Namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

''Bizim kurumlarımızda herhangi bir sıkıntı yok. MİT'in Cumhurbaşkanlığı'na bağlı olması demek Başbakanlık ile istibatının yok olması anlamına gelmiyor. Her türlü istihbari faaliyeti hükümete rapor etmekle memur. Başbakan'a güvensizlik yorumu iyi niyetli değil.

Almanya'nın gerilim yaratacak sözlerine ise; ''Halt etmiş. İşine baksın. Kendi memleketinin işine baksın. Türkiye'ye ayar vermeye çalışmasın.'' dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.