Başbakan Binali Yıldırım'dan önemli açıklamalar

Başbakan Binali Yıldırım, AKP Genel Merkezdeki 'Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri' töreninde konuşma yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım'dan önemli açıklamalar
01 Şubat 2017 Çarşamba 13:57

Başbakan Binali Yıldırım, canlı yayınla 'Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri' töreninde konuşma yapıyor.

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından önemli başlıklar:

Sosyal sorunların temelinde bölgeler arasındaki refah farklılığı yatmaktadır. Sivil toplum örgütlerinin amacı sorunları torunlara bırakmamak olmalı. Bütün sivil toplum kuruluşlarının ana görevi budur. Kenara çekilmek yok, iktidar sizden yetki aldı, vaadettiği işleri yapacak, şeytan taşlamaktan fırsat buldukça. Sadece oy vermekle iş bitmiyor. Temsil ettiğiniz alanda, çatınız altında bulunan bütün insanların beklentilerini karşılayacak güzel işler yapacaksınız.

Gezi pakında bağıranlar ne diye bağırdı?

Gezi parkında ne oldu? Bağıranlar ne diye bağırmaya başladı? "Osmangazi, Yavuz Sultan Selim'i, Avrasya'yı yapmayın" Bu ne demek oluyor? O günlerde Brezilya'da da benzer olaylar oldu. O sokaktaki insanlar da şöyle bağırıyordu: Paraları çar çur etmeyin, yol yapın, köprü yapın diyorlardı. Hangisi doğru?

Sadece sırt sıvazlamakla olmaz

Suriye'de devlet, Irak'ta otorite yok. Buralardan doğan bütün bedelleri Türkiye ödüyor. Her 5 Suriyeli'nin 3'ünü biz misafir ediyoruz. Uluslararası camia sorumluğunu hatırlamalı. Sadece sırt sıvazlamakla olmaz.

Hiçbir zaman bir zümrenin veya bölgenin partisi olmadık. Daima Türk Milleti için siyaset yaptık.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.