Başbakan Binali Yıldırım'dan anlamlı Kurban Bayramı mesajı

Başbakan Binali Yıldırım, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Bazı İslam ülkelerinin bayrama buruk bir şekilde girdiğini hatırlatan Başbakan, "Acıların bir an evvel son bulması en büyük arzumuzdur" dedi. Terörle müacalede de kararlılık mesajı veren Başbakan, "Bu mücadelede yanımızda yer alan 80 milyon vatandaşımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım'dan anlamlı Kurban Bayramı mesajı
31 Ağustos 2017 Perşembe 14:30

Başbakan Binali Yıldırım, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Yıldırım, mesajında şu ifadeleri kullandı:

  • "Mübarek Kurban Bayramınızı, en içten duygularımla kutluyor; bayramın ülkemize, İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum.
  • Savaşların gölgesinde bayramı yaşamak durumunda olan İslam ülkelerinin, yaşadığı acıların bir an evvel son bulması ve mübarek bayramların huzur içinde idrak edilmesi en büyük arzumuzdur.
  • Milletimizin birliğini ve ülkemizin güvenliğini tehdit eden bütün terör örgütlerini topyekûn bertaraf etme kararlılığıyla hem yurt içinde hem de sınır ötesinde büyük bir mücadele veriyoruz. Bu mücadelede yanımızda yer alan 80 milyon vatandaşımıza teşekkür ediyorum.
  • Terörle, şiddetle ülkemizi ve bütün İslam dünyasını acıya boğmak isteyen şer odakları nihai hedeflerine asla ulaşamayacaklar ve tamamen tasfiye olacaklardır.
  • Türkiye Cumhuriyeti olarak, bütün kurumlarımızla hukukun üstünlüğünü, tam demokrasiyi, adaleti ve milli kalkınmayı tesis ederek gücümüze güç katacağız ve mazlumların yanında, zalimlerin karşısında olmaya devam edeceğiz. Milletimizin birliğine yönelik tuzaklara karşı asla gaflete ve rehavete kapılmayacak, birbirimizin hukukuna sahip çıkacak, kardeşliğimizi ebediyen baki kılacağız.
  • Gelecek nesillerin daha huzurlu bayramlar yaşaması için şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da ülkemizi her alanda daha çok güçlendireceğiz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.