Başbakan Binali Yıldırım ağlayarak 'Cevap veremedim' dedi!

Başbakan Binali Yıldırım Bakanlar Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada gözyaşlarını tutamadı. Darbe girişimi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, torununun sorduğu soruya gözyaşları ile birlikte "Torunuma cevap veremedim" diye konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım ağlayarak 'Cevap veremedim' dedi!
18 Temmuz 2016 Pazartesi 13:52

Başbakan Binali Yıldırım Bakanlar Kurulu toplantısında yaptığı konuşmasında torunun televizyondaki askerleri gördükten sonra 'Dede bunlar bizim askerlerimiz değil mi' sorduğunu ve bu soruya cevap veremediği Başbakan Yıdırım gözyaşları içerisinde şu sözlerle ifade etti:

"Torunuma cevap veremedim ama öyle bir cevap vereceğiz ki tüm dünya görecek" 

Başbakan konuşmasında " Lütfen bu canilerle Silahlı Kuvvetlerimizi bir tutmayın, Silahlı Kuvvetlerimiz ülkemizin gözbebeğidir, bölücülükle mücadele büyük bir mücadele vermektedir. Bu hain girişimde bulunanların Silahlı Kuvvetleri temsil edemeyeceği ve bu hususu değerlendirirken askerimize, ordumuzun itibarın zarar verecek hareketlerden vatandaşlarımız lütfen uzak olsunlar." ifadesinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.