Başarılı öğrencilere Kapadokya'da yarıyıl indirimi

Yarıyıl tatilinde Kapadokya'da öğrenciler için kampanya başlatıldı. Başarılı notlara sahip olan öğrencilere ücretsiz ya da yüzde 50 konaklama imkanı sağlanıyor.

Başarılı öğrencilere Kapadokya'da yarıyıl indirimi
24 Ocak 2017 Salı 14:55

Yarıyıl tatilinde Kapadokya, başarılı notları olan öğrencilere bazı otellerde ücretsiz bazılarında ise yüzde 50 indirimle konaklama imkanı sağlanacak. İndirimden yararlanmak isteyen öğrenciler karnelerini otel görevlilerine göstermeleri gerekiyor.

Öğrenciler için başlatılan kampanya için açıklama yapan Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, "Kapadokya'nın güzelliği, kar ile bütünleşince ortaya çok güzel bir manzara çıktı. Bölgede fiyatlar uygun, kampanyalar var. Başarılı öğrencilerimiz için bazı oteller ücretsiz bazı otellerde de yüzde 50 indirim uyguluyor, kredi kartına taksit imkanı sağlanıyor. Çok cüzi bedellerle aileler çocuklarıyla Kapadokya'da tatil yapabilecek." diye konuştu.

Ailece tatil yapmak için en güzel tercihlerden birinin Kapadokya olduğunu söyleyen Duman, "Kapadokya karla birlikte çok güzel bir manzaraya büründü, güzelliğine güzellik kattı. Çocukların yarıyıl tatilinde motivasyonunun artırılması için at ve ATV araçlar, balon turlarına katılarak manzaranın doyumsuz güzelliğini izleyebilirler. Kapadokya, çocuklarıyla birlikte gelecek aileleri için tam bir tatil mekanı. Yarıyıl tatili için ülkemizin turizm açısından değerlendirilmesi gereken bir merkez diye düşünüyorum. Kış mevsimi ve yarıyıl tatili nedeniyle ekstra indirim kampanyaları uygulanıyor." dedi.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.