Barbaros Şansal'ın ilk ifadesi: Video çarpıtıldı

Gözaltına alınan Barbaros Şansal'ın verdiği ilk ifade ortaya çıktı. Videoda Türk halkına yönelik ağır hakaretler eden Şanşal, videonun çarpıtıldığını söyledi. 

Barbaros Şansal'ın ilk ifadesi: Video çarpıtıldı
03 Ocak 2017 Salı 12:11

Barbaros Şansal, 1 Ocak 2017'de paylaştığı videoda Türk halkına karşı sarfettiği sözlerden dolayı havalimanında gözaltına alınmıştı. Şansal, polislere verdiği ilk ifadesinde videonun çarpıtıldığını söyledi. 

Reina baskını sonrasında sosyal medyada yaptığı paylaşımlardan biri olan "İşletmecisi ve tüm çalışanları alevi olduğu için noel baba kılığındaki sünni müslümanlar istanbul'da silahla insanları taradı, özeti budur" mesajının sorulması üzerine Şansal,  "Bu tweet bana ait değildir. Caps olarak paylaşıldığını gördüm ve hemen hesaplarımı kontrol ettim ve timeline'ım da böyle bir tweet görmedim" diye cevapladı.

Türk halkına ağır hakaretler içeren video için açıklama yapan Şansal'ın avukatı Efkan Bolaç ise, Twitter adresinden Reina saldırısı olmadan önce atıldığını söyledi.

Şansal'ın "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlaması nedeniyle adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.