Balayı Tatili İçin Yeni Moda "Balayı Villası"

Özellikle Marmaris, Fethiye, Kalkan ve Kaş'ta yaygın olan villa kiralama hizmeti veren firmalar artık sadece büyük ailelere değil balayı çiftlerine de hizmet veriyorlar.

Balayı Tatili İçin Yeni Moda "Balayı Villası"
05 Eylül 2017 Salı 19:44

Özellikle Marmaris, Fethiye, Kalkan ve Kaş'ta yaygın olan villa kiralama hizmeti veren firmalar artık sadece büyük ailelere değil balayı çiftlerine de hizmet veriyorlar.

Kiralık Balayı Villaları son yıllarda gördüğü talep ile birlikte artmaya başladı ve sadece Kaş bölgesinde ortalama 400 adet Balayı Villası bulunmaktadır. Balayı çiftlerinin beklentilerine göre dizayn edilmiş olan bu villalarına talebin artmasının sebepleri öncelikle pahalı olmaması, kişiye özel bir tatil fırsatı sunması, etrafının korunaklı olup havuzunun dışarıdan görünmemesi ve sosyal medyada son zamanlarda paylaşılan deniz manzaralı havuz fotoğraflarının ilgi çekmesi sonucu insanlarda bizde böyle bir tatil istiyoruz düşüncesi uyandırmasıdır.

Jakuzili Balayı Villası kiralayıp jakuzide keyif yapmayı ve günbatımında havuzda yüzerken manzarayı kim izlemek istemez ki...

İnsanların kendilerini özgür hissetmek istemesi, başkaları tarafından rahatsız edilmek istememesi, balayı tatilini 25 metrekare bir odaya ve herkesin kullandığı ortak alanlarda kısıtlamak istememeleri ve aşık olduğu insanla ilk günlerini başbaşa ve daha özel geçirmek istemesi balayı villası kiralamak isteyenlerin ortak düşünceleridir.

Balayı Villaları sunulan olanaklara göre pahalı olmayıp, diğer balayı tatili seçeneklerine göre çok daha ekonomik olabiliyor. Balayı tatiliniz için hem fazla para harcamanıza gerek kalmıyor hem de size özel havuzu ve bahçesi bulunan bu kiralık villada muhteşem bir tatil yapma fırsatı oluyor. Durum böyle olunca her geçen gün daha çok ilgi gören bu villalarda tatil yapanların paylaştığı o güzel fotoğraflar sayesinde daha da popüler olmaya devam ediyor.

İlkbahar ve sonbaharda oldukça ekonomik fiyatlarla kiralayabileceğiniz bu villalarda özellikle dikkat etmeniz gereken 2 nokta var. Birincisi dolandırılmamak için mutlaka Türsab Üyesi bir seyahat acentasından kiralama yapınız. İkinci olarak bahar aylarının serinlemeye başladığını unutmayıp havuz ısıtma sistemi olan villaları tercih etmeye çalışın.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.