Bakandan taşeron işçilere müjde..

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, taşeron, sözleşmeli veya başka bir statüde çalışan tüm kesimleri aynı çatı altında değerlendirmeyi planladıklarını açıkladı.

Bakandan taşeron işçilere müjde..
15 Şubat 2017 Çarşamba 20:25

TAŞERONA MÜJDE..

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, taşeron, sözleşmeli veya başka bir statüde çalışan tüm kesimleri aynı çatı altında değerlendirmeyi planladıklarını açıklayarak, "Bir bütüncül yapı oluşturacağız. Çalıştaylarımızın çalışması devam ediyor. Taşeron kardeşlerimiz bir süre daha sabır göstersinler, bu sene çözülecek." açıklamasını yaptı.

"BİR SÜRE DAHA SABIR GÖSTERSİNLER"

"Konuşan  Türkiye" programına konuk olan Bakan Müezzinoğlu, kamuda farklı statülerde çalışanların bulunduğunu belirterek, bu konuda hazırlık içinde olduklarını ifade etti.

Müezzinoğlu, "Biz, taşeron veya sözleşmeli veya başka bir isimle çalışan tüm kesimlerin aynı çatı altında değerlendirilmesini arzu ediyoruz. Bir bütüncül yapı oluşturacağız. Çalıştaylarımız devam ediyor. Taşeron kardeşlerimiz bir süre daha sabır göstersinler, bu sene çözülecek." diye konuştu.

"İSTİHDAMA DESTEK VERECEĞİZ"

Bakan Müezzinoğlu, istihdam yaratan işverenlere devletin önemli destekler vereceğine açıklayarak, "Vergi yükünü karşılamak suretiyle işverene destek olacağız. Bunun adı 'Süper İstihdam Teşviki'dir. Bu kapsamda 1,5 milyon kişilik istihdama destek vereceğiz." diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.