Bakan Yılmaz: Bu olaydan ders alacağız

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Adana'nın Aladağ ilçesinde, 12 kişinin yaşamını yitirdiği özel öğrenci yurdunda incelemede bulundu.

Bakan Yılmaz: Bu olaydan ders alacağız
30 Kasım 2016 Çarşamba 17:48

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Aladağ'da özel öğrenci yurdundaki yangına ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu olaydan ders alacağız. Bir daha tekerrür etmemesi için ne ders gerekiyorsa, ne yapılması gerekiyorsa onu yapmaya çalışacağız." dedi.

Yılmaz, Aladağ'da yangın çıkan özel yurttaki denetimlerle ilgili, "Hiçbir olumsuzluk o denetlemede (haziran ayındaki denetleme) ifade edilmedi. Bir yıl önce genel denetleme var. Yılda iki sefer mülki idare amiri ile beraber denetleme yapılıyor. Orada bir sıkıntı yok." ifadelerini kullanarak denetlemelerde bir sorunla karşılaşılmadığını hatırlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.