Bakan Soylu konuştuğu sırada arkasındaki asker bayıldı

Ankara'da Jandarma Sözleşmeli Astsubay Öğrencileri Ant İçme Töreni'ne katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuşmasını sürdürürken arkasında duran asker bayıldı.

Bakan Soylu konuştuğu sırada arkasındaki asker bayıldı
21 Ocak 2017 Cumartesi 19:20

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da Jandarma Sözleşmeli Astsubay Öğrencileri Ant İçme Töreni’nde konuştuğu sırada arkasında duran asker bayıldı. Askerin bayıldığını fark eden Bakan Soylu, konuşmasını yarıda keserek sağlık ekiplerini çağırdı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisinde gerçekleştirilen, ’Jandarma Sözleşmeli Astsubay Öğrencileri Ant İçme Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Bakan Soylu, Türkiye’deki terör eylemlerinin PKK, KCK, YPG, DEAŞ ve FETÖ eliyle gerçekleştiğini vurguladı. Bakan Soylu, "Farklı birer bağımsız yapı olmakla birlikte hepsinin ortaya koyduğu ana fikri ayrımdır ve o amaç doğrultusunda birleştiği açıktır. Bunlar küresel güçler tarafından açık olarak kullanılmaktadır" dedi.

Soylu, terör eylemlerinin 'Burada gelişme ve refah istemiyorum' mesajı verdiğini belirterek, şöyle konuştu: "Bu mesaj der ki 'Ben burada gelişme istemiyorum, refah istemiyorum, gençlerin iş sahibi olmasını istemiyorum. Ben onların işsiz, eğitimsiz şekilde bana hizmet etmesini istiyorum'. İşte terörün o karanlık mesajı tam olarak budur. Bunların verdiği bu mesaja karşı, mesajımız açıktır ve nettir. Kardeşlik olacak. İş olacak. İstihdam olacak. Huzur olacak. Güven olacak. Bunun için bugün burada yemin ettiniz. Yeminimiz bu ülkenin birliğine, beraberliğine, kardeşliğinedir. Kim nereden gelirse gelsin, hangi olayı kurarsa kursun, hangi mücadeleyi ortaya koyarsa koysun burada sizin yemin ettiğiniz gibi bir yemini de aziz milletimize hep birlikte ediyoruz. Namusumuz ve şerefimiz üzerine ant içiyoruz ki ülkemizin düşmanlarına mücadeleyi hep birlikte sürdüreceğiz. Terörü de bitireceğiz, asayişi de huzuru da sağlayacağız"

BAKAN SOYLU'NUN ARKASINDAKİ ASKER TÖREN SIRASINDA FENALAŞTI

Bakan Soylu, konuşmasını sürdürürken, arkasında duran bir asker ant içme töreninde bayıldı. Sağlık ekiplerini fenalaşan askerin yanına yönlendiren Soylu, konuşmasını yarıda keserek, askerle ilgilendi. Bir süre askerle ilgilenen Bakan Soylu, askerin durumunun iyi olduğunu söyleyerek konuşmasına devam etti. Tekrar kürsüye gelen Bakan, "Emrah'a sordum. Sabah kahvaltı yaptın mı? Yaptım dedi. Peki dedim ki evli misin? Bekarım. 25,26 yaşında çocuklarımızı bir taraftan eğiteceğiz. Bir taraftan da evlendireceğiz. Dönem dönem böyle şeyler olur. Bazen şeker düşer. Onlar bizim evlatlarımız. Bizim çökeceğimizi düşünenler yanılırlar. Biz her zaman dimdik ayakta dururuz." açıklamasında bulundu.





Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.