Bakan Soylu'dan 'seçim güvenliği' açıklaması

16 Nisan'daki referandumdaki güvenlik önlemleri için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, açıklama yaptı. Soylu, seçim yerlerinde tüm önlemlerin alındığını bildirdi.

Bakan Soylu'dan 'seçim güvenliği' açıklaması
10 Nisan 2017 Pazartesi 13:52

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 16 Nisan'daki anayasa değişikliği referandumunda seçim güvenliğine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. 

Seçim yerlerinde güvenlik önlemlerinin alındığını söyleyen Soylu, şunları söyledi:

"Güvenlik kameraları ve emniyet alınmış. 16 Nisan bütün umumi eğlence yerleri kapatılacak. Bazı yerleşim yerlerinin uzak olması durumunda helikopter tahsisi gerçekleştirecektir. 

Sabotaj ve herhangi bir elektrik kesintisi için tedbirler alınmıştır. İl ilçe seçim kurumuna yapılacak sandık nakillerinde jandarma ve emniyet gerekli tedbirleri alınmıştır. 

Halk oylaması sonucu sonrası yapılabilecek provokasyonlara karşı gerekli tedbirler alınmıştır. 16 Nisan referandumu için tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. "

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.