Bakan Soylu'dan Diyarbakır'daki patlama ile ilgili açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'daki patlama hakkında bilgi verdi. Bakan Soylu, yaralananlardan bir kişinin durumunun ağır olduğunu bildirdi.

Bakan Soylu'dan Diyarbakır'daki patlama ile ilgili açıklama
11 Nisan 2017 Salı 12:55

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'daki patlama ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Dışarıdan müdahalenin olmadığını söyleyen Bakan Soylu, şunları söyledi:

"Diyarbakır'da bir patlama olmuştu. Oradaki çevik kuvvet binası içindeki bir kademede. Yani araçların tamir-bakım yapıldığı bir yerde... Dışarıdan bir  müdahale olup olmadığına arkadaşlarımız bakıyordu. Şu an da dışarıdan bir müdahale olmadığı, tamir sırasında araçtan kaynaklanan bir patlama olduğu, 1 kişi enkaz altında, AFAD yaşadığını söylüyor. 1 ağır yaralı var,  hafif yaralılar da var. Allah beterinden saklasın."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.