Bakan Koca Filyasyonun Önemini Hakkında Bakın Neler Dedi

Bakan Koca Filyasyonun Önemini Hakkında Bakın Neler Dedi, Koronanın çogalması anlamında önemli şekilde mani olan filyasyon çalışmaları konusunda Bakan Koca, şu şekilde bilgi paylaştı, Korona virüs nasıl bulaşıyor, Bılaşma hızı neden çok yüksek, Koronavirüs te Filyasyonun önemi ve korona virüs bulaşma aşamaları şeması Detaylar haberde..

Bakan Koca Filyasyonun Önemini  Hakkında Bakın Neler Dedi
Kamusaati
Kamusaati
18 Nisan 2020 Cumartesi 17:48

Bakan Koca Filyasyonun Önemini  Hakkında Bakın Neler Dedi

Bakan Koca Filyasyonun Önemini  Hakkında Bakın Neler Dedi, Koronanın çogalması anlamında önemli şekilde mani olan filyasyon çalışmaları konusunda Bakan Koca, şu şekilde bilgi paylaştı, Korona virüs nasıl bulaşıyor, Bılaşma hızı neden çok yüksek, Koronavirüs te Filyasyonun önemi ve korona virüs bulaşma aşamaları şeması Detaylar haberde..

Bakan Koca filyasyonun önemini anlattı

Sokağa çıkma yasağı öncesi yapılan Bilim Kurulu toplantısı ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, canlı yayında  şu açıklamalarda  yaptı.

17 Nisan itarihi itibariyle o sayı 1.769'i bulurken Bakan Koca, "Evde kalmaya mecbur olmanın zorluğunu gerçekten çok iyi biliyoruz. Ancak bunun neticesini de görüyor ve buna devam edilmesi gerektiğini bilmekteyiz ve milletimizden tüm ciddiyet ile bu durumun sürmesini takip edilmesini talep ediyoruz." dedi.

Bakan Koca filyasyonun önemini anlattı

VAKALARIN NASIL ŞEMA İLE İZAH ETTİ

Bakan Koca, filyasyonun Gerekliliğin ve önemine değinerek şunları dedi :

"Vakaların temas zincirlerinin tek tek bulunarak gözetim altına aldığımızdan bahsettim. Birinci basamak sağlık hizmetinin ne denli etkili olduğu bir kez daha görüldü. Salgın hastalıklarda ilk amaç, hastalığın yayılmasının önünü kesmektir. Hekim olarak yayılmanın önünü kesmezseniz sadece tedavi ile sonuç alamazsınız. Filyasyon çalışmaları, ilk vakadan beri titizlikle yürüttüğümüz bir uygulama. Sizlere ilk vakamızdan hastalığın bulaştığı kişileri gösteren bir şema göstermiştim. İşte bu şema, her vakamız için tek tek çalıştığımız filyasyon çalışmasının bir örneğidir. Bugüne kadar filyasyon çalışması 322 bin 734 kişiye ulaştı.

Bakan Koca filyasyonun önemini anlattı

Özellikle temaslılara ulaşma oranı, süreleri yakından takip etmekte. Filyasyon başarımızı sayısal olarak idrak ediyor , merkezden açık olan yerleri anlaşılır hale getiriyoruz ve bu şekilde karar veryor harekete geçiyoruz. Sahada ilçe sağlık müdürlükleri, toplum sağlığı merkezi hekimleri, diş hekimlerimiz, diğer sağlık personelimiz enfekte vakalara ulaşıp tesbit sayısının kolaylaştırıp, denetim altında bulundurarak  hastanemizin yükünü en aza indiriyor ."

 

Bakan Koca filyasyonun önemini anlattı

Bakan Koca filyasyonun önemini anlattı

Bakan Koca filyasyonun önemini anlattı

Haberleri doğrudan anında takip edebilmek için haber sayfamız için TIKLAYINIZ!!! 

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©

 


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.