Bakan Işık'tan CHP'lilerin malzeme yaptığı TSK fotoğrafı için açıklama

​Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, askerin diz çökmesi nedeniyle CHP'lilerden tepki alan TSK fotoğrafı hakkında açıklama yaptı. Sosyal medya adresinden konuya açıklık getiren Işık, bunun gelenek olduğunu söyledi.

Bakan Işık'tan CHP'lilerin malzeme yaptığı TSK fotoğrafı için açıklama
05 Şubat 2017 Pazar 17:19

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, hem sosyal medya hem de medya aracılığıyla provokasyon yapan CHP'lilere Edirne 54. Mekanize Tugay Komutanlığı önünde, karşılama mangasının diz çökerek verdiği hatıra pozu için açıklama yaptı. Ayrıca twitterdan yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aynı pozu verdiğini fotoğrafla kanıtladı.

Bakan Işık açıklamasında şu sözleri söyledi:

1- Edirne ziyaretimiz sonrası bazı CHP'li siyasetçiler, kahraman askerlerimiz rencide edici iddialarda ulundular.

2- Devlet protokolünde yer alanların askeri birlik ziyaretlerinde Tören Mangası ile hatıra fotoğrafı çektirmesi TSK'da genel bir uygulamadır.

3- Her türlü hain odağa karşı dimdik ayakta olan Türk askerimizi siyaset malzemesi yapmak hiç kimseye fayda sağlamaz.




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.