Bakan Çavuşoğlu: Eşim beni tehdit etti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'ndeki konuşmasında idam cezasına yönelik sorular için eşi ile yaptığı diyalogu paylaşarak "Eşim darbe girişiminin ertesi günü beni tehdit etti" ifadesinde bulundu.

Bakan Çavuşoğlu: Eşim beni tehdit etti
13 Ekim 2016 Perşembe 10:38

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'ndeki konuşmasında 15 Temmuz darbe girişimi hakkında eşi ile ilgili diyalogunu anlattı.

İdam cezasına yönelik soruya "Şahsen idam cezasına karşıyım" diye konuşan Çavuşoğlu, bu konu ile ilgili eşiyle yapmış olduğu konuşmayı şöyle anlattı: 

"Burada görev yaparken idam cezasının doğru olmadığını Belarus dahil anlatmaya çalıştık. Bu kolay bir süreç değil, bu süreci yönetmeye çalışıyoruz. Ben eşimi idam cezasının kötü olduğuna dahil ikna ettim. Eşim darbe girişiminin ertesi günü beni tehdit etti. Dedi ki idam cezası konusunda senin konumunu biliyorum. Ama bu sefer karşı çıkarsan senle ilişkilerimi gözden geçiririm. Ben hiçbir şey söylemedim. O anda tepki versem onun da tepkisi farklı olacak. 23 yıllık evliyiz ilk defa eşim beni tehdit ediyor. Benim eşim de o travmayı yaşadı."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.