Bakan Arslan'dan 'Wikipedia' açıklaması: Biz de açmak istiyoruz

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye'de kullanımı engellenen 'Wikipedia' hakkında açıklama yaptı. Bakan Arslan, "Wikipedia'yı çok uyardık. Biz de açmak istiyoruz." dedi.

Bakan Arslan'dan 'Wikipedia' açıklaması: Biz de açmak istiyoruz
06 Ağustos 2017 Pazar 14:21

Canlı yayın yapan bir programa katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Türkiye'de kullanımı bir süredir engellenen 'Wikipedia' hakkında konuşan Arslan, Wikipedia'nin yaptığı yanlışları düzeltmediğini, Türkiye'deki editörleri de engelleyerek düzeltmelere mani olduğunu açıkladı.

Bakan Arslan, ''Hepsinin faydası olduğu konusunda şüphe yok. Ülkemizle ilgili ülkemizi dünyada yanlış tanıtacak o kadar yayın var ki, lütfen kaldırın düzeltin dedik. Türkiye'deki editörleri engellediler ki düzeltmeler yapılmadı. Biz de açılsın istiyoruz. Wikipedia'yı çok uyardık. Biz de açmak istiyoruz. Yanlışı düzeltin devam edin diyoruz.'' dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.