Ayşenur Arslan ve Enver Aysever'in başörtüsü rahatsızlığı!

Gazeteci Ayşenur Arslan ve yazar Enver Aysever başörtüsü düşmanlıklarını bir kez daha gösterdi. Türkiye İsveç maçında seramoniye çıkan Suriyeli mültecilerden bazı kız çocuklarının başörtüsü olması iki gazeteciyi çileden çıkarttı.

Ayşenur Arslan ve Enver Aysever'in başörtüsü rahatsızlığı!
26 Mart 2016 Cumartesi 12:01

Gazeteci Ayşenur Arslan ve  yazar Enver Aysever'in başörtüsü hazımsızlığı pes dedirtti. Fırsatını buldukları anda başörtüsü ve islami değerlere çirkin saldırılarda bulunan bir kesime bu seferde gazeteci Ayşenur Arslan ve Enver Aysever katıldı. Türkiye ve İsveç milli takımları arasında özel hazırlık maçında seramoniye çıkan Suriyeli mülteci çocukların bazılarının başlarında başörtü bulunması iki gazeteciyi çileden çıkarttı. Seramonide başı açık kızlarda olmasına rağmen onları görmezden gelen ve başörtüsü kızlar üzerinden imali açıklamalarda bulunan Arslan ve Aysever'e tepki çığ gibi büyüyor.

Türkiye İsveç arasında oynanan özel karşılaşmada seramoniye çıkan kız çocuklarının bazılarında başörtüsü bulunuyordu. Bu durum Ayşenur Arslan'ı rahatsız etti. Canlı yayına katıldığı bir televizyon programında, "Bunlar ilkokul çağında çocuklar. Başları kapalı çıktılar. Böyle bir ülke istiyorlar. Sadece başları değil, bu aklın örtülmesinin simgesi. Başka başka şeylerin simgesi" diyerek başörtüsü düşmanlığını birkez daha gösterdi. 

Maçın oynandığı saatlerde Enver Aysever'de sosyal meday twitter üzerinden çirkin bir tweet attı. Başörtüsü bulunan kızların resmini paylaşan Aysever,  "Küçücük çocukların saçından tahrik olanların ülkesi... Yazıklar olsun!" şeklinde tepki toplayan bir tweet atmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Bunlar gözleri olup görmeyenlerden, kulakları olup duymayanlardan...
Avatar
Demir - 8 yıl önce
Bir siyasi oyunun oynanıyor,tabiki rahatsızlık vericibir durum zavallı bir iki çocuğu kendilerine vöre şekillendşriyorlar,Tüm dünyaya bak aslında biz buyuz demek gibi bir acaiplik yaratuyorlar.Siz çocuklar ve kadınlar üzerinden oyununuzu sürdürün bakalım nereye kadar gidecek
Avatar
BABA - 8 yıl önce
BU zihniyen gerici ve yobaz. Akıllanacakları da yok.. Ne olur insanları olduğu gibi kabul etsek. Bırak sana zararı olmadıktan sonra rahat ettiği gibi yaşasınlar..