Atalay Demirci ile konuşan Hakan Şükür isyan etti

Atalay Demirci'nin Twitter adresinin hacklenmesiyle Enes Kanter ile mesajlaşmalarının ardından Hakan Şükür ile de mesajlaşmaları ortaya çıktı.

Atalay Demirci ile konuşan Hakan Şükür isyan etti
31 Temmuz 2016 Pazar 11:44

Ay-Yıldız Tim'in Atalay Demirci'nin twitter adresinin hacklenmesinin ardından Hakan Şükür ile Demirci arasında direk mesajdan yapılan konuşmalar ortaya çıktı. İkili arasındaki konuşmada Şükür'ün "Kimse yardım etmedi" şeklinde isyan ettiği ve Demirci'nin de onu teselli ettiği görüldü.

Atalay Demirci ve Hakan Şükür arasındaki mesajlaşma:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Ne oldum deme, ne olacam de. Diyen olmadı mı? Sana millet vekilliği verildi. Sen nankörlük ettin. Bir hainin peşinden gittin. Ülkeni sattın.
Avatar
Manolya - 8 yıl önce
Bunlar heryere sizmiz parazit gibi bi garip hain bunlari iyyce temizlemek lazim ( (bayrak düsmesin diye sehit dustu o güzel cesur insanlarimiz ) bu sehitlerimizin kani yerde kalmasin idam neolur gelsin idamdan yanayim tum kalpimle idam idam edelim temizlik tam olsun dip köse yapilsin