Arda Turan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tam destek

A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Arda Turan, 15 Temmuz'da FETÖ tarafından yapılan darbe girişiminde için sosyal medya adresinden paylaştığı bir yazı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek verdi.

Arda Turan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tam destek
19 Temmuz 2016 Salı 08:43

Barcelona'da forma giyen A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Arda Turan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ınstagram hesabı "ardaturan" birlikte çekildiği bir fotoğrafla birlikte paylaştığı yazı ile destek verdi.

Arda, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında şunları şöyledi:

"Şimdi siz 'yalaka' dersiniz, deyin. Hayatı boyunca devletin hiçbir kurumundan bir şey istememiş biri olarak yazıyorum. Hastalandık aradın, üzüldük aradın, sevindik aradın, Allah'ın selamını gönderdik aradın, dünyanın her yerinde sahip çıktın. Sizinle konuşurken 'siz' bile demedik. Her şartta bize ağabeylik yaptınız, sahip çıktınız. Bugün sizin için zor günse bugün yanındayız efendim. Ben inanıyorum ki bu ülkeyi yeniden birleştirecek insanları toparlayacaksınız. Allah iki cihanda sizi mutlu etsin. Benim vicdanımdaki vefa sevgiyle... Benim başkomutanım sizsiniz, her şartta. (Futbolcuyum tarafım var, fikrim var özgürüm) #yaşasıntürkiyecumhuriyeti."

Arda'nın bu paylaşımına bazı takipçiler tam destek veririken bazılarıda ağır eleştirilerde bulundu.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.