Antalya'da hava durumu 2019,Antalya'da hortum ve şiddetli yağmur!

Antalya'da hava durumu nasıl olacak? Antalya hava durumu ocak 2019

Antalya'da hava durumu 2019,Antalya'da hortum ve şiddetli yağmur!
Admin
Admin
27 Ocak 2019 Pazar 01:07

Serik’e bağlı Boğazkent Mahallesi sahilinde saat 13.00 sıralarında başlayan şiddetli yağışın ardından hortum meydana geldi. Hortumun vurduğu bazı iş yerlerinin camları kırılırken, Ahmediye Mevkii’nde 3 evin çatısı uçtu, 3 ahır, 6 serayla ağaçlar ve elektrik direkleri yıkıldı. Park halindeki bir traktörün römorku da hortumun şiddetiyle devrildi. Seralardaki karpuz, domates ve biber fideleri zarar gördü.

D-400 karayolunun Serik’e bağlı Gebiz ve Kocayatak kavşakları arasındaki bölgede ise şiddetli dolu yağışı etkili oldu. Yerlerin beyaza büründüğü karayolunda araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Yukarıkocayatak, Kadriye, Belek, Kuşlar, Zırlankaya ve Aşağıçatma mahallelerinde de şiddetli dolu etkisini gösterdi. Ceviz büyüklüğündeki dolu cam ve plastik seralarda büyük hasara yol açarken, bazı araçların camlarını kırdı.

Peki Antalya'da Yağmur ve Sel Felaketi Devam Edecek Mİ? Antalya hava durumu

Dikkat:

27 ocak pazar 2019 tarihinde de Antalya'da şiddetli yağmur devam edecek.Tüm Antalya'lılar dikkat çünkü şiddetli yağmur ve fırtına tüm Antalya'yı etkileyecek.

28 ocak pazartesi günü güneşli bir hava ile geçirecek olan Antalyalılar,29 Ocak Salıya dikkat

29.30,31 OCAK TARİHLERİNE DİKKAT!

29,30,31 Ocak 2019 günleri Antalya'nın hemen hemen her kesiminde şiddetli yağmur görüleceği öngörülüyor.Antalyalılar ya da Antalya'ya gelecek tüm misafirlerin şiddetli yağmura karşı önlem alması öneriliyor.Özellikle 30 ocak çarşamba günü Antalya'da şiddetli yağmur bekleniyor!

26 OCAK'DA YAŞANAN OLUMSUZLUKLAR YAŞANMASIN

Antalya'da 26 Ocakda yaşanan şiddetli yağmur ve fırtına hayatı son derece olumsuz etkiledi.Çatılar uçtu,araçlar suyun içerisine gömüldü.Yağışın neden olduğu sel,bir çok evin sular altında kalmasına sebeb oldu.Bu tür olumsuzlukların tekrar yaşanmaması için Antalyalılara ciddi uyarılar yapıldı.Kamusaati.com olarak tüm hemşerilerimizi yaşanacak olumsuz durumlara karşı uyarıyoruz.Çünkü Ocak aynın son haftasında Antalya ilimizi sert bir iklim bekliyor.

Kaynak: Kamusaati.com

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.