Antalya'daki patlamanın nedeni belli oldu mu?

Antalya Sanayi ve Ticaret Odasının Çevreyolu üzerindeki binasının otoparkında sabah saatlerinde patlama meydana geldi. Peki ATSO patlamanın nedeni belli oldu mu? Antalya'da terör saldırısı mı meydana geldi? Antalya patlaması ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Antalya'daki patlamanın nedeni belli oldu mu?
25 Ekim 2016 Salı 10:25

Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının Çevreyolu üzerinde bulunan binası üzerinde sabah saatlerinde büyük bir patlama meydana geldi. ATSO binası otoparkında meydana gelen patlamaya bir aracın neden olduğu ifade edilirken, konu ile ilgili ilk resmi açıklama Antalya Belediye Başkanı'ndan geldi. Peki Antalya ATSO otoparkındaki patlamanın nedeni ne? Detaylar haberimizde. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olayla ilgili ilk yaptığı açıklamada, "Bu gibi patlamaları hemen hepimiz bir güvenlik endişesi ile bir terör eylemi şüphesi ile karşılıyoruz ama henüz çok erken bunu söylemek için... Umarım bir terör saldırısı değildir, muhtemelen kazayı içeren bir patlama da söz konusu olabilir. Şu an verilen bilgilere göre henüz bir can kaybı yok, yaralılar var ancak ağır yaralı olamadığı söyleniyor.  Patlamanın olduğu binanın camlarla kaplı olması ve camların kırılması ile olayda biraz farklı bir görüntü ortaya çıktı. Ancak henüz net bir şey söylemek için Valilik ve Emniyet yetkililerinin açıklamalarını beklemek gerekir." şeklinde konuştu.

LPG'li bir araç patlamış olabilir

Antalya Ticaret Odası Başkanı Davut Çetin patlama ile ilgili yaptığı açıklamada, " Otoparkta bir araç patlatıldı. Ciddi bir şey yok. Birkaç araçta hasar var. Birkaç personelimiz hafif yaralı" dedi. 

Antalya ATSO'da meydana gelen patlamanın terör eylemi olup olmadığı Valilik tarafından yapılacak açıklama ile belli olacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.