Antalya da Sallandı

Yurdun çeşitli yerlerinden gelen deprem haberleri arasına yeni biri daha eklendi. Antalya 4 şiddetinde sallandı.

Antalya da Sallandı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Son günlerde yurdun çeşitli bölgelerinden gelen deprem haberlerine bir yenisi daha eklendi. Son olarak Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında meydana gelen depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre 5.92 km derinlikte gerçekleşen deprem 4 şiddetinde kayıtlara geçti. Kaş ilçesi'nin yaklaşık 16 km açıklarında yaşanan deprem Antalya genelinde de hissedildi. Yaşanan deprem kısa süreli paniğe neden olurken bazı vatandaşlar geceyi sokakta geçirdi.

Bir süredir yurdun çeşitli bölgelerinden gelen deprem haberleri çoğunlukla aynı derinlik ve aynı şiddette gerçekleşirken korkulan olmadı. Yaşanan depremlerde şimdiye kadar can ve mal kaybı bildirilmedi. Son olarak Simav, Eskişehir ve Konya'da gerçekleşen depremlerde kısa süreli panikler yaşandı.


Etiketler; #antalya deprem
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.