Ankara'da öğrenci servisi devrildi: Çok sayıda yaralı var

Ankara'da öğrenci servisi devrilmesi sonucu çok sayıda öğrenci yaralandı. Bir öğrencinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Ankara'da öğrenci servisi devrildi: Çok sayıda yaralı var
23 Mayıs 2017 Salı 14:04

Ankara'nın Dudaş-Beypazarı karayolunun 5. kilometresinde İsa Koçak'ın kullandığı servis  minibüsünün devrilmesiyle kaza meydana geldi. Koçak'ın direksiyon  hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrilen servisteki 10 öğrenci yaralandı. Sürücünün, seyir halindeyken bir geyiğin önüne çıkması sonucu  kontrolünü kaybettiğini söylediği öğrenildi.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Beypazarı Devlet Hastanesine  kaldırıldı. Yaralı ğrenci Özlem Çiftçi'nin durumunun ağır olduğu ve Beypazarı Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından Ankara Dışkapı eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk  edildiği öğrenildi. 

İlçe Kaymakamı Kadir Ekinci ve Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç,  Beypazarı Devlet Hastanesine gelerek başhekimden öğrencilerin sağlık durumu  hakkında bilgi aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.