Ankara Gölbaşı'nda korkunç kaza: 24 yaralı

Ankara Gölbaşı'nda mandalina yüklü kamyon ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucunda 1'i ağır olmak üzere 24 kişi yaralandı.

Ankara Gölbaşı'nda korkunç kaza: 24 yaralı
05 Ekim 2016 Çarşamba 09:10

Ankara Gölbaşı'nda trafik kazası yaşandı. Kamyon ile yolcu otobüsünün çarpışması ile meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır olmak üzere 24 kişi yaralandı.

Mehmet Remzi Polat yönetimindeki 45 UA 0510 plakalı mandalina yüklü kamyon, Konya Yolu'nun Gölbaşı ilçesine bağlı Selametli Mahallesi Kavşağı'nda, Seyfettin Öztürk'ün kullandığı belediyeye ait 06 DC 7880 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı. Çarpışma sonucunda mandalina yüklü kamyonun yan yatması ile mandalinalar yola savrulurken kamyon ve yolcu otobüsündeki sürücülerde yaralandı. 1'i ağır 24 kişinin yaralandığı kazada, yaralılar vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Trafiğin aksamaması için itfaiye araçları kaldırarak yolu temizledi. Trafik normale döndü.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.