Ankara'da 1200 Er serbest bırakıldı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak tarafından yapılan açıklamada darbe girişimi soruşturmasında Ankara'da 1200 Er'in serbest bırakıldığı açıklandı.

Ankara'da 1200 Er serbest bırakıldı!
23 Temmuz 2016 Cumartesi 11:54

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak, darbe girişimi soruşturmaların kesintisiz olarak ve hukuk içinde devam ettiğini belirterek, suça karışmamış bin 200 erin ilk etapta serbest bırakıldığını açıkladı. Kodalak, "Aileler müsterih olsun" ifadesinde bulundu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Kodalak darbe girişimi soruşturması serbest bırakılan Er'ler hakkında açıklamasında şunları da söyledi:

"Halka ateş açmamış, halkın üzerine askeri araç sürmemiş, ne olduğunu bilememiş erleri hızla ayıklayacağız. O hainlerin Ergenekon, Balyoz soruşturmalarında yaptıkları gibi, masum askerleri de tabii ki katmayacağız. Bizim soruşturmamız onlarınkine benzemeyecek. Biz adil davranacağız. Biz devletin savcılarıyız, onlar örgütün hakim, savcıları idi" 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.