Ankara AKM'deki 30 Ağustos töreni iptal edildi!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'ndeki 30 Ağustos töreni iptal edildi. Ankara'da 30 Ağustos töreni neden iptal edildi? İşte detaylar...

Ankara AKM'deki 30 Ağustos töreni iptal edildi!
30 Ağustos 2016 Salı 11:15

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenmesi planlanan 30 Ağustos töreni iptal edildi. AKM'deki 30 Ağustos töreni neden iptal edildi? Ankara'daki tören neden iptal edildi?

Ankara AKM'deki 30 Ağustos töreni platform kazası nedeniyle iptal edildi. Ankara'da dün meydana gelen fırtınada platform yıkılınca AKM'de düzenlenmesi planlanan 30 Ağustos töreni iptal edildi. İptal edilen tören Yeni Meclis ile Eski Meclis arasındaki güzergahta yapılacak.

Dün gece Ankara'daki şiddetli yağış ve rüzgar nedeniyle yıklan AKM platformu nedeniyle, AKM'deki 30 Ağustos töreni iptal edildi. Törenler için kurulan platformun bir kısmı, şiddetli yağış nedeniyle park halinde bulunan araçların üzerine devrildi. Platformun üzerindeki büyük boyutlu ekran ve ses sisteminde de hasar meydana geldi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.      

AKM'de iptal edilen 30 Ağustos töreni Yeni Meclis ile Eski Meclis arasındaki güzergahta yapılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.