Ankara Akıncı Üssü'nde darbe karşıtı askerler bodruma kapatılmış

Darbeci askerlerin üs olarak kullandığı Akıncı 4. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndaki darbe karşıtı askerlerin cep telefonu ile çekilen bir fotoğrafı çıktı. Fotoğraf ile darbeci askerler tarafından sığınaklara ve bodruma kapatıldıkları anlaşıldı.

Ankara Akıncı Üssü'nde darbe karşıtı askerler bodruma kapatılmış
23 Temmuz 2016 Cumartesi 09:19

15 Temmuz darbe girişiminde Ankara’nın Kazan ilçesinde bulunan Akıncı 4. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda darbe karşıtı olan askerlerin FETÖ'cü askerler tarafından bodruma ve sığınaklara kapatılması cep telefonu ile çekilen bir fotoğraf karesi ile ortaya çıktı.

Akın Üssü'nde darbeci askerlere katılmayanlardan bazıarının yer aldığı bu fotoğraf karesinde silahlarının alındığı ve koridorda oturdukları görüldü.

Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarıda Akıncı Üssü'nde rehin alınmış ve darbe girişiminde bulduğunu Kazan halkının öğrenmesinin ardından 8 bin Kazanlı vatandaş buraya toplanmasını engellemek isteyen darbeiler tarafından açılan ateş ile 6 kişinin ölmüş 55 kişide yaralanmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
merdo 96ya 1 - 5 yıl önce
bu askerlerin hepsi erdir çamaşırhaneye kendileri girmişlerdir başlarında kimse olmadığı için herkez kendi başının öaresine bakmıştır