Amerika'nın İtleri YPG'li Teröristlerin Zamanı Daralıyor

Amerika ile Türkiye anlaşmasının 120 saat süresi doluyor, Ypg'ye kaçması için verilen 120 saat süresi ne zaman doluyor, 120 saat süre dolunca ne olacak, PKK YPG'li çocuk katili Kürt düşmanı teröristlerin 32 kilometre güneye gitmesi için verilen bu sürenin sonuna doğru yaklaşılıyor, Detaylar Haberimizde...

Amerika'nın İtleri YPG'li Teröristlerin Zamanı Daralıyor
Admin
Admin
20 Ekim 2019 Pazar 23:40

Amerika'nın İtleri YPG'li Teröristlerin Zamanı Daralıyor

Türkiye'nin PKK YPG li teröristlere karşı Başlattığı Barış Pınarı Harekatı sonrasında Türkiyenin Teröristleri tek tek avlamsına dayanamayan Amerika Türkiye'ye bir heyet göndermiş ve Türkiyenin İstediklerini vererek bir anlaşma yapmıştı. Amerika ile Türkiye arasındaki anlaşmaya göre, YPG'li teröristler Türkiye sınırından uzaklaşarak güneye inecek. 32 kilometrelik güvenli bölgenin hakimiyeti Türkiye'de olacak. Bu alanda PKK YPG'li terörist görülürse, gerekeni Mehmetçik yapacak. PKK YPG' li teröristlerin Türkiye sınırını terk etmesi için verilen 120 saatlik Süre Doluyor.

YPG'li teröristlerin zamanı daralıyor

Türkiye'nin PKK YPG li teröristlere karşı Başlattığı Barış Pınarı Harekatı sonrasında Türkiyenin Teröristleri tek tek avlamsına dayanamayan Amerika Türkiye'ye bir heyet göndermiş ve Türkiyenin İstediklerini vererek bir anlaşma yapmıştı. Amerika ile Türkiye arasındaki anlaşmaya göre, YPG'li teröristler Türkiye sınırından uzaklaşarak güneye inecek. 32 kilometrelik güvenli bölgenin hakimiyeti Türkiye'de olacak. Bu alanda PKK YPG'li terörist görülürse, gerekeni Mehmetçik yapacak.

Amerika heyeti ile Beştepe'de yapılan görüşmenin ardından harekata 120 saat ara verildi.

SÜRENİN YARISI BİTTİ

PKK YPG'li çocuk katili Kürt düşmanı teröristlerin 32 kilometre güneye gitmesi için verilen bu sürenin sonuna doğru yaklaşılıyor.

60 saaten az zamanı kalan teröristler, çekilme sürecini tamamlamazsa Türkiye Barış Pınarı Harekatına Meşru ve Daha Sert şekilde devam ederek tek tek etkisiz hale getirilecek.

SALI GECESİ SON

Amerika ile Türkiye arasında yapılan anlaşmanın ardından terör örgütü YPG'ye verilen 120 saatlik süre; salı gecesi bitiyor.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.