Alman Pfizer BioNTech koronavirüs aşısı olan 23 kişi hayatını kaybetti!

korona virüs aşısından kaç kişi öldü? Pfizer BioNTech koronavirüs aşısı olan 23 kişi hayatını kaybetti! çin korona virüs aşısı güvenilir mi?

Alman Pfizer BioNTech koronavirüs aşısı olan 23 kişi hayatını kaybetti!
Kamusaati
Kamusaati
16 Ocak 2021 Cumartesi 01:26

Tüm dünya ölümcül koronavirüs salgını ile mücadele ederken bir yandan da aşılama çalışmaları başladı. Ülkeler vatandaşlarını aşılamaya başlarken bazı bölgelerden peş peşe kötü haberler gelmeye başladı.

Gelen son bilgiye göre Alman aşısı olan Pfizer BioNTech koronavirüs aşısı olan 23 kişi hayatını kaybetti. Norveç'te yaşanan bu olay sonrasında yapılan incelemelerde 13 vakada, aşının yaşlı insanlarda var olan hastalıkların daha ciddi yan etkilere neden olabileceği belirtildi.

115602284-hi064300325.jpg

23 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Alman aşısı Pfizer koronavirüs aşısı 27 Aralık 2020 tarihinde Oslo'da bulunan huzurevlerindeki yaşlılara uygulanmaya başladı. Ancak alınan son bilgiye göre aşı olan 23 kişi aşı olduktan sonra hayatını kaybetti.

VAKALAR İNCELENDİ

Hayatını kaybeden 13 kişi üzerinde yapılan inceleme sonucunda, aşıların yaşlı kişilerde, var olan kronik hastalıkları sebebiyle ciddi yan etkilere neden olmuş olabileceği ortaya çıktı.

115765607-tv064604555.jpg

BAKAN KOCA AÇIKLAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerce açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şu ifadeleri kullanmıştı:

"Mart ayı sonuna kadar 4.5 MİLYON doz aşı ülkemize teslim edilecektir. Anlaşmamıza göre tarafların mutabakatı ile 30 MİLYON doza kadar aynı şartlarda aşı temin edilebilecektir

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.