Aleyna Tilki'nin dondurma reklamından aldığı para yok artık dedirtti, Aleyna tilki ne kadar kazanıyor

Aleyna tilki'nin aylık kazancı ne kadar,Aleyna tilki reklam başına ne kadar para alıyor,Aleyna tilki bir konserden kaç tl para kazanıyor..İşte o soruların cevapları

Aleyna Tilki'nin dondurma reklamından aldığı para yok artık dedirtti, Aleyna tilki ne kadar kazanıyor
28 Haziran 2020 Pazar 12:25

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Yetenek sizsiniz programında keşfedilen, ve ünlü aranjör Emrah Karaduman'la çalışmaya başlayan oldukça genç ve ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin artık kendisinden çok ne kadar para kazandığının konuşulduğu döneme geldik..

Aleyna tilki ne kadar kazanıyor 2020

Cevapsız Çınlama adlı şarkıyla youtube de izlenme rekorları kıran Aleyna Tilki,çok çok para kazanacağının sinyalini zaten o zamandan vermişti.

Sadece bir dondurma markasının reklamında hem seslendirme hem de rol alması Aleyna'ya tam 1,5 Milyon TL para kazandırdı.Yani eski parayla birbuçuk trilyon.

ALEYNA İTİRAZ ETTİ HAYIR DAHA FAZLA ALDIM!

Aleyna Tilki, reklam filmi için 1 milyon 500 bin TL aldığı iddialarına da cevap verdi. Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre Aleyna, "Yazılan ücretten daha fazla aldım. Bağış yapıyorum, kardeşimin eğitimine ve kendi gelişimime harcıyorum. Bağış yapmayı çok seviyorum." dedi.Bu sözleri Aleyna Tilki'nin en az 2 milyon TL aldığını doğruluyor.

Aleyna tilki'nin aylık kazancı ne kadar,,Aleyna tilki bir konserden kaç tl para kazanıyor

Elbette bunları Aleyna'ya sormak lazım.Ancak bu genç yaşına rağmen oldukça ünlenen Aleyna Tilki'nin çok para kazandığını hepimiz tahmin ediyoruzdur.

Özellikle Youtube'den çok fazla geliri olan Tilki'nin,konserler,ekstralar,açılışlar,etkinler gibi yerlerden aldığı paraları düşünecek olursak, iyi bir işadamı kadar para kazandığını rahatlıkla söyleyebiliriz.Aylık net kazancını elbette bilemeyiz ya da bilsek de yayınlamamız doğru olmaz ancak sadece bir dondurma viral klibinde oynayan Tilki'nin 2 milyon TL gibi ciddi bir rakam alması, aylık ne kadar kazanıyor sorunuza cevap olacaktır.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.