Aksaray'da Baba Refik.E, oğlu Mehmet E. yi başından vurarak öldürüp kaçtı

Aksaray ilimizde korkuç cinayet..Bahçeli mahallesi 3720 sokak da inanılmaz cinayet..Miras yüzünden baba oğlunu kafasından vurarak öldürdü..

Aksaray'da Baba Refik.E, oğlu Mehmet E. yi başından vurarak öldürüp kaçtı
08 Kasım 2019 Cuma 00:00

Akşam saat 20,00 sularında,Aksaray ilimizin Bahçeli Mahallesinde korkunç bir cinayet işlendi..Miras yüzünden çıktığı söylenen kavga sonucu babası öz oğlunu kafasından vurarak öldürdü!

OĞUL MEHMET E. TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTULAMADI

Babası tarafından kafasından vurularak yaralanan Mehmet E. , aile fertleri tarafından Aksaray Eğitim araştırma hastanesine acil olarak götürülse de malesef hayata tutunamadı..Aile ve yakınları sinir krizi geçirdi.72 yaşındaki babasının mal hırsı yüzünden,gençecik birinin ölmesi mahalle sakinlerini de hüzne boğdu.

72 YAŞINDAKİ EVLAT KATİLİ BABA KAÇARKEN YAKALANDI!

72 Yaşındaki baba Refik E. cinayetin ardından kaçmaya teşebbüs etti.Ancak emniyet güçlerinin başarılı operasyonu ile Aksaray- Nevşehir karayolunun 3'üncü kilometresinde yakayı ele verdi.

Miras yüzünden kendi öz evladını bile vuran bu babaya ne söz söyleceğimizi bulamadık..Hemde 72 yaşında bir baba..Allah ölen kişinin ailesine ve yakınlarına sabır versin..

KAMUSAATİ.COM

Aksaray-Turgay Genç


Kaynak: AA
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.