Akıncı Üssü yakınında bulunan tarlada 3 kırık bilgisayar bulundu

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan operasyonlar ve araştırmalar kapsamında ilginç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. 15 Temmuz gecesi Ankara'yı kana bulayan uçakların merkezi Akıncılar Üssü'nün yakınındaki bir tarlada 2'si kırık 3 bilgisayar bulundu.

Akıncı Üssü  yakınında bulunan tarlada 3 kırık bilgisayar bulundu
30 Ağustos 2016 Salı 10:06

15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturmalar ve araştırmalar devam ediyor. FETÖ'cü askerler tarafından karargah olarak kullanılan ve Ankara'yı kana bulayan uçakların kalktığı Akıncılar Üssü'nün (4. Ana Jet Üs Komutanlığı) yanında bulunan kabak tarlasında 2'si kırılmış 3 bilgisayar bulundu.

Edinilen bilgiya göre, Ankara'nın Kazan ilçesine bağlı Fethiye Mahallesi'nin muhtarı Halil İbrahim Gürağaç, dün akşam üzeri kontrol amacıyla gittiği Akıncı Hava Üssü'nün hemen yanındaki kabak tarlasında 2 dizüstü bilgisayar ve 1 tablet gördü.

Üssü çevreleyen tel örgüye yaklaşık 50 metre uzaklıkta bulduğu bilgisayarlardan birinin sağlam olduğunu fark eden Gürağaç, yağmurun başlaması nedeniyle "ıslanıp zarar görmesin" diye bu cihazı evine götürdü ve jandarmaya haber verdi.

Gürağaç'ın ihbarı üzerine tarlaya gelen jandarma ekipleri, araştırmalarının ardından incelenmek üzere bilgisayarları aldı. Muhtarın yağış sırasında ıslanmaması için evine götürdüğü bilgisayarın da jandarma görevlilerine teslim edildiği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.