Akın Öztürk muamması devem ediyor

Genelkurmay ikinci başkanı Orgeneral Yaşar Güler çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar

Akın Öztürk muamması devem ediyor
23 Temmuz 2016 Cumartesi 20:49

15 Temmuz 2016 akşamı Fethullahçı Terör Örgütü üyeleri tarafından askeri darbe yapılmak istendi. Cumburbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan televizyon programlarına 4G bağlantısı ile bağlanarak başkomutanın kendisi olduğunu ve demokrasiye sahip çıkmak için halkı meydanlara davet ettiğini duyurdu. Camiilerden sokağa çıkın uyarıları ile yurt genelinde binlerce halk meydanlarda toplanarak darbeci askerlere karşı meydan okudu.

Halkın iradesi ve polis ekiplerinin nokta operasyonları ile Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin yapmak istediği askeri darbe girişimi geri püskürtülmüş oldu. Yurt genelinde soruşturmalar devam etmekte olup Parlemento ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı konuyu çok yakından takip ediyor.

Akın Öztürk muamması çözülemedi

Yurt genelinde yapılan operasyonlar kapsamında binlerce askeri ve polis personeli ile kamu memuru gözaltına alındı. Göz altına alınan Akın Öztürk hakkında ortaya ilginç iddialar atılmaya devam ediyor. Bazı kaynaklarda Akın Öztürk'ün darbe karşıtı olduğu yazarken Parlemento Akın Öztürk'ün Fethullahçı Terör Örgütü üyesi olduğunu düşünüyor.

Genelkurmay ikinci başkanı Yaşar Güler yaptığı açıklamasında Akıncılar Üssünde gözlerini açtığımda Akın Öztürk'ün karşısında olduğunu belirtti. İlerleyen günlerde bu konuda yeni açıklamaların yapılacağı ve konu hakkında net bilgilerin öğrenileceği tahmin edilmektedir. Konu hakkında ayrıntılar geldikçe sizleri bilgilendireceğiz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.