Akdeniz Üniversitesi'nde 150 kişi gözaltına alındı!

Akdeniz Üniversite'sinde FETÖ soruşturmasında kapsamında operasyon düzenlenerek akademik ve idari personellerden oluşan 150 kişi gözaltına alındı.

Akdeniz Üniversitesi'nde 150 kişi gözaltına alındı!
29 Temmuz 2016 Cuma 11:03

FETÖ soruşturmasında kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri Akdeniz Üniversitesi'ne eş zamanlı operasyon düzenledi. FETÖ soruşturma kapsamındaki operasyonda üniversitedeki akademik ve idari personellerden 150'si gözaltına alındı.

Akdeniz Üniversitesi'nde dün Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK), AÜ Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Nihat Kanbur'u meslekten ihraç etmiş ve ’terör örgütü üyesi olmak ve propagandasını yapmak’ suçundan tutuklanmıştı. Kanbur'un yanı sıra  AÜ Hastanesi’nde çalışan 14 sağlık personeli de görevden alınmıştı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sahra betul - 8 yıl önce
Bunlarin gece sohbetleri oluyomus bi cok tahrikat ta oluyomus bu geceler bunlar yani fetocularin da vardir mutlaka polis bunlara baskin yapmali . Yur disindada daha serbes bunlar benim evin yakininda okullari var cocuklarini guturuyolar onlardan distan bakinca biz gibi insanlar ama fetonun okulu benim es dost oyle yere vermiyo kesinlikle ama o tafrikattan olanlar goturuyo bunlar icin bi cozum yok bunlari devlet dis devletten soz ediyorum besliyo bunlar kermes vs gibi biseylerde yapiyo biz biliyoruz gitmiyoruz incelemeden kim kime yapiyo vs zaten hemen heberimiz oluyo kimin yaptigindan onun icin insanlar gitmiyo bunlardan olanlar gidiyo orlara bunlar durdurmak zor cunku avrupa destekliyo bunlari baslarinda tasiyo bu boyle biline avrupada yasayan biri olarak yaziyom turkiyeyi buyuyor diye cekemiyorlar . bizim cumhur baskanimizin arkasinda kimse yok dis devletleri masonlar yonetiyor bunlar iradesiz devletler bizim basbakan ve cumhur baskanimizin arkasi bos millet var halk var masonlar.
Avatar
Idam - 8 yıl önce
Hainle idam edelelim