AK Parti, 'Devamsız Milletvekilleri' takibe aldı

AK Parti, TBMM Genel Kurulu çalışmalarının gelmeyen milletvekilleri yüzünden sık sık aksaması üzerine yeni tedbirler almaya hazırlanıyor.

AK Parti, 'Devamsız Milletvekilleri' takibe aldı
25 Nisan 2016 Pazartesi 09:16

AK Parti, TBMM Genel Kurulu çalışmalarının gelmeyen milletvekilleri yüzünden sık sık aksaması üzerine yeni tedbirler almaya hazırlanıyor.AK Parti milletvekillerinden son bir ayda mazeretsiz olarak Meclis'e gelmeyenlerin listesi Başbakan Ahmet Davutoğlu'na sunuldu.

Yapılan uyarılara rağmen, 'Nöbetçi bakan ve nöbetçi genel başkan yardımcısı' uygulamasının aksaması ve Genel Kurul'da bulunamayan milletvekili sayısının artmasının AB vize muafiyeti kapsamındaki yasaların görüşmeleri sırasında yeterli sayıda milletvekili bulunmadığı için Meclis Genel Kurulu'nun çalışmalarına sık sık ara vermesi nedeniyle harekete geçen Başbakan Davutoğlu grup yöneticilerinden bilgi aldı.Davutoğlu, bu problemin aşılması için parti yönetiminden yeni tedbirlerin alınmasını istedi.

AK Parti grup yöneticileri, yarın yapılacak AK Parti grup toplantısında, Davutoğlu'nun devamsız yapan milletvekillerinin isimlerini tek tek sayarak, uyarmasını beklediklerini dile getirdi. Parti yönetimi, tüm uyarılara rağmen 'devamsızlığı' alışkanlık haline getiren milletvekillerine farklı yaptırımlar uygulanmasını da tartışıyor.


Etiketler; #AK Parti #akp
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.