Ak Parti'de kongre mi yapılacak?

CNNTürk Tarafsız Bölge programında Hande Fırat: 'Kulislere göre AK Parti Ramazandan önce, Mayıs ayında kongreye gidiyor.' açıklamasını yaparken Tarafsız Bölge programında konuşan Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi de kendisine gelen bilgilerde de kongreye gidildiğini söyledi. Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki görüş ayrılığı kongreye gidilmeden çözülemeyecek olduğu belirtildi.

Ak Parti'de kongre mi yapılacak?
04 Mayıs 2016 Çarşamba 22:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu bugün Beştepe'de kritik görüşme yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nun görüşmesi 1 saat 40 dakika sürdü. Cumhurbaşkanlığı kaynakları haftalık olağan görüşmenin sona erdiğini ve açıklama yapılmayacağını belirtti.
Görüşmenin ardından yansıyan bilgilere göre, Ahmet Davutoğlu yarınki MYK toplantısının ardından kongre kararını açıklayacak. Başbakan'ın kongrede aday olmayacağı bildirildi.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu yarın saat 11'de AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşecek MYK toplantısı sonrası basın toplantısı düzenleyecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.