Ağbal'dan kurum içi uzmanlık sınavı müjdesi

Maliye Bakanı Ağbal, "Bakanlığımız ile Gelir İdaresi Başkanlığının merkez ve taşra teşkilatı kadrolarındaki personelimiz için kurum içi uzmanlık sınavı açıyoruz." dedi.

Ağbal'dan kurum içi uzmanlık sınavı müjdesi
08 Nisan 2017 Cumartesi 13:45

Maliye Bakanı Naci Ağbal, sosyal medya hesabı Twitter'dan Bakanlık ile Gelir İdaresi Başkanlığının merkez ve taşra teşkilatı kadrolarındaki personel için kurum içi uzmanlık sınavı açacaklarını duyurdu. Ağbal, sınavda başarılı olanların Maliye Bakanlığında defterdarlık uzmanı, Gelir İdaresi Başkanlığında ise gelir uzmanı kadrolarına atanacağını bildirdi.

Sınava, sınavın yapılacağı tarih itibarıyla kurumda en az 3 yıl görev yapan çalışanların katılabileceğini belirten Ağbal, bunun için gereken kanun tasarı taslağını Başbakanlığa gönderdiklerini kaydetti.

Ağbal, taslağın yasalaşması halinde sınavı en kısa sürede yapılacağını duyurdu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.