Ağabeyi ve üç yeğenini baltayla öldürdü

Edirne'de beraber yaşayan iki kardeşin tartışması cinayetle bitti. Ağabeyi ve 3 yeğenini öldüren Feyyaz Doksat, cesetleri yakmaya çalışırken yakalandı.

Ağabeyi ve üç yeğenini baltayla öldürdü
22 Ağustos 2016 Pazartesi 20:09

Edirne Karaağaç Mahallesi, Emirli Sokakta yaşayan Feyyaz Doksat ve Bülent Doksat arasında tartışma çıkınca Feyyaz Doksat, ağabeyi Bülent Doksat ve 3 yaşındaki Ertuğrul, 10 yaşındaki İsmail ve 11 yaşındaki Büşra'yı baltayla vurarak öldürdü. Keserle parçalara ayırdı ve bahçede yakmak istedi. 

EKİPLER YANGIN İHBARI İÇİN GELDİ

Feyyaz Doksat cesetleri yakmak için çekyatla beraber bahçeye çıkarmıştı.Mahallenin yangın ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri cesetleri yakmak için yangın çıkarıldığını tespit etti. Feyyaz Doksat kanlar içinde yakalandı.

YAKALANDI ANCAK İFADESİ ALINAMADI

Feyyaz Doksat ın daha önce de hırsızlık suçundan sabıkalı olduğu belirtildi. Yakalandığında bonzai etkisinde olduğu için ifadesi alınamadı. Mahalledeki çocuklara da bonzai sattığı iddia ediliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.