Af tartışmalarında son nokta

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ 'af' tartışmaları hakkında konuştu.Konuyla alakalı herhangi bir çalışmanın olmadığını, haber ve yapılan yorumların bir aslının olmadığını dile getirdi.

Af tartışmalarında son nokta
11 Ağustos 2016 Perşembe 17:28

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ 'af' tartışmalarına ilişkin,''Herhangi bir af çalışması yoktur,haber ve yorumlar asılsızdır''sözlerinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ise , yeni hazırlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında genel bir af olabileceği iddialarına ise,  "Türkiye, terörle çok yoğun, etkin bir şekilde mücadele ederken aftan söz etmek, akla mantığa sığmaz, büyük bir haksızlık. Biz de hiçbir zaman haksızlıkların aracı olmayız, müsaade etmeyiz. Af konusu bizim gündemimizde yoktur. Zihnimizin herhangi bir yerinde de afla ilgili herhangi bir yer söz konusu değildir.Ne partinin gündeminde, ne hükümetin gündeminde böyle bir gündem söz konusu değildir." açıklamasında bulundu.
Yazıcı, "Denetimli serbestliğin üst sınırının artırılmasını"na ilişkin gelen soru üzerine, bu konuya ilişkin herhangi  bir çalışmalarının olmadığını belirterek, "Bu da gündeme gelmedi. Ama bunlar düşünülebilir." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Af istemiyoruz.