Adalet Bakanı Bozdağ'dan DAEŞ açıklaması!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama yaptı. Bozdağ, DAEŞ'in uluslararası proje bir örgüt olduğunu ifade etti. İşte Bakan Bozdağ'ın DAEŞ açıklaması..

Adalet Bakanı Bozdağ'dan DAEŞ açıklaması!
22 Ağustos 2016 Pazartesi 13:34

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, DAEŞ'in uluslararası proje bir terör örgütü olduğunu belirtti. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamada bulunan Bakan Bozdağ, "Kim ki Türkiye'nin DAEŞ terör örgütüne yardım etti/yardım ediyor iftirasını dile getiriyorsa, bilin ki o Türkiye düşmanıdır. Türkiye'nin DAEŞ'e yardım ettiği iftirasını dillendirenler, bu uluslararası DAEŞ terör örgütü projesine destek verenlerdir" ifadelerine yer verdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"DAEŞ terör örgütü, uluslararası proje bir terör örgütüdür. DAEŞ terör örgütünün amacı, insanların İslam’dan, Kuran’dan, sünnetten, Peygamber'imiz Hz. Muhammed (s.a.v.)'den ve Müslümanlardan nefret ederek düşman olmasını sağlamak. Müslümanların da "İslam buysa ben yokum."diyerek İslam'dan soğumasını ve uzaklaşmasını temin etmek ve bu proje terör örgütünü kuranların diğer amaçları olan orta doğudaki ve bölgemizdeki siyasal hedeflerini gerçekleştirmek için uygun şartların ve zeminin oluşmasını sağlamaktır. 

DAEŞ terör örgütünde 140'tan fazla ülkeden gelen teröristler var. Devleti, milliyeti, vatanı,dini,dili,rengi,kültürü,ailesi,eğitimi ve yetişme tarzı farklı bunca teröristi ABD'den,Avustralya'dan Avrupa Konseyi,Afrika ve Asya ülkelerinden kimler ve ne tür bir yöntemle ikna edip Irak'a/Suriye'ye ölmek ve öldürmek için geliyorlar?Geçmişi henüz on yıl olmayan bir terör örgütü bunu başarabilir mi? Geçmişi on yıl olmayan bir terör örgütü sizce 140 ülkenin dilini bilen teröristler yetiştirip,bu ülkelerden kişileri ölmek ve öldürmek için Irak'a/Suriye'ye gelmeye ikna edebilir mi?Elbette bunu yapamaz.

Peki İnsanları ölmek/öldürmek için terörist olmaya kimler ikna ediyor? Hiç şüphesiz ki 140'ı aşkın ülkeden DAEŞ terör örgütüne katılımı sağlayanlar, bu proje örgütü kuran/kurduran uluslararası güçlerdir. ABD ve koalisyon güçleri dâhil pek çok ülke sürekli DAEŞ'i bombalıyor. Peki, bir dünya, DAEŞ terör örgütünü neden yok edemiyor? Bilelim ki DAEŞ terör örgütü projesini hayata geçiren güçlerin hedefleri gerçekleştiği an, DAEŞ terör örgütü diye bir örgüt kalmaz. 

Bütün şeytanlar bir araya gelse ve "insanları İslam'dan/Müslümanlardan nefret ettirip uzaklaştırmak için nasıl bir proje yapmalıyız?" diye kafa yorsalardı, ancak DAEŞ terör örgütü gibi bir örgüt kurabilirlerdi. Bu DAEŞ terör örgütünü kurup/kurdurup insanlığın/Müslümanların başına bela eden alçak ve karanlık uluslararası güçler, Türkiye'yi DAEŞ terör örgütüne destek verdiği iftirasını yapmakta, herkesi bu iftiraya inandırmak için de algı operasyonları yürütmektedir. Kim ki Türkiye'nin DAEŞ terör örgütüne yardım etti/yardım ediyor iftirasını dile getiriyorsa, bilin ki o Türkiye düşmanıdır. Türkiye'nin DAEŞ'e yardım ettiği iftirasını dillendirenler, bu uluslararası DAEŞ terör örgütü projesine destek verenlerdir. DAEŞ terör örgütü, İslam’ın da Türkiye'nin de düşmanıdır. Bu uluslararası proje düşman terör örgütüyle mücadele, hepimizin ortak görevidir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Bu soysuzların en büyük zararı yüce dinimize.